/>

Stilling ledig

Brenner du for friluftsliv, og for at barn skal ha en trygg og god barnehagehverdag? Vi søker assistent i 100% stilling – oppstartsdato etter avtale med varighet til ca. 30. juni -23, med mulighet for forlengelse.

Vi har tilhold på gården Munkeby Søndre i Levanger. Vårt satsningsområde er gårdsliv, natur og uteliv, med fokus på sunt kosthold, tradisjonsmat og gode matvaner.

Du må være klar for en aktiv og variert arbeidshverdag hvor du møter alle barna med interesse og respekt. Du er fortrolig med dyra vi har i fjøset. På Munkeby kan du oppleve alle årstidene på en og samme dag, og akkurat det liker du!

Vi kan tilbyd deg et spennende pedagogisk konsept. Du får dele arbeidshverdagen med en stabil kollegagruppe som verdsetter gode samarbeidsevner, og som jobber for et godt arbeidsmiljø.

Tariffavtale gjennom Pbl. Politiattest må framlegges før tiltredelse.

Søknad sendes til styrer og daglig leder, Mona Skjerve Bjørkmann på epost post@munkebybarnehage.no innen 17. oktober -22.